Anti pest campagne

Beoogde effect

Het beoogde effect van de campagne is om de doelgroep bewust te maken van het gedrag als omstander bij pesten. Wat wij willen overbrengen is dat het wel een verschil maakt als je handelt.

Boodschap

De boodschap die wij willen meegeven is dat het goed is als je je medemens helpt en dat je gezamenlijk op kan staan tegen pesten.

Door middel van een Virtual Reality experience willen wij leerlingen bewust maken van hun invloed als omstander tijdens pest gedrag. In de VR experience beleef je hoe het is om gepest te worden. Je kijkt door de ogen van een leerling op de middelbare school. Je wordt gepest, er worden gemene dingen tegen je gezegd en er is niemand die je helpt.

De VR experience staat in connectie met verschillende social media kanalen, website, lespakket en quiz. Het complete verhaal is opgedeeld en verspreid over de media kanalen. Zo vindt de gebruiker op elk medium nieuwe informatie en een ander deel van het complete verhaal.

360 graden video

Website

Jorrit v Ginkel

Jorrit v Ginkel

Optimist, creatieveling en altijd nieuwsgierig. Momenteel studeer ik Branding aan het Avans. Daarnaast maak ik animaties voor Amerikaanse YouTubers (>2,5m) en werk ik als freelance videograaf.

Leave a Reply